dagmarbuysse_logo

NL | FR 

Droom alvast in 3D
badkamer verplaatsen

Waarmee rekening houden wanneer je de badkamer wil verplaatsen?

8 juni 2017
2 min leestijd

 

Oude woningen hebben vaak de badkamer in een aanbouw achterin. Dat is verre van de ideale locatie. Liever heb je de badkamer in de nabijheid van de slaapkamer. Verplaatsen dan maar?

Zelden is het verplaatsen van de badkamer een kleine ingreep

Een onmogelijke opgave is het niet om de badkamer onder te brengen in een andere ruimte van je woning. Maar weet dat het best wat breek- en kapwerk met zich meebrengt. Mogelijk moet de boiler verplaatst worden. Leidingen moeten hoe dan ook verlegd worden. Een van de belangrijkste is de afvoer van het toilet. Dat is een buis met een diameter van zo’n 10 cm - die tover je niet zonder slag of stoot tevoorschijn.

Kies voor een specialist die weet waaraan hij begint

Allicht vind je wel een particulier die bereid is om voor een appel en een ei je badkamer van de achterbouw naar de eerste verdieping te verhuizen. Maar de kans dat hij weet waaraan hij begint, is gering. Zo’n ingreep vraagt behoorlijk wat vakkennis en ervaring. Zo niet, loopt het gegarandeerd fout. Kies dan ook voor een gespecialiseerd bedrijf dat de knepen van het vak kent.

Dagmar Buysse heeft een team van ervaren medewerkers dat bedreven is in het uitvoeren van aanpassingen om de badkamer in een andere ruimte onder te brengen.

badkamer verplaatsen

verplaatsing badkamer

Ontevreden over de badkamer?
Laat twee offertes maken

Heb je zopas een huis gekocht waarvan de badkamer zich op een wat ongerieflijke locatie bevindt? Twijfel je tussen een grondige badkamerrenovatie op dezelfde plek en een nieuwe badkamer op een andere plek in je woning? Laat in dat geval twee offertes opmaken: een offerte waarbij de badkamer grondig gerenoveerd wordt (en niet verhuist) en een tweede waarbij je naar de kostprijs peilt van een badkamer in een andere. Zo kan je de opties beter tegenover elkaar afwegen.

Wil je meer weten over het verhuizen van een badkamer? Onze specialisten geven je graag extra info en advies op maat. Aarzel niet om ons te contacteren!

Vraag een gratis adviesgesprek aan

 

Bekijk onze realisaties

Ontdek ook ons gratis E-book over badkamerrenovatie
Meer informatie? Download ons eigen e-book over badkamerrenovatie. 
Samengesteld door onze jarenlange ervaring, boordevol tips en tricks voor je eigen projecten. 

Download onze gids

Dagmar Buysse - E-book - badkamerrenovatie

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Nog geen reacties

Laat ons weten wat je denkt.