dagmarbuysse_logo
Maak een afspraak
massief houten badkamer

Massief houten badkamermeubels

9 februari 2015
1 min leestijd

 

Belgisch vakmanschap sinds 1961

F&F is dé referentie wat massief houten badkamermeubels betreft. In hun fabriek in Ingelmunster worden al hun producten met hedendaagse technologie en vakmanschap gemaakt. Alle badkamermeubels worden gemaakt met duurzame materialen als Franse eik, composiet en natuursteen. Door de vele mogelijkheden qua afmetingen, kunnen we meubels laten maken voor elke badkamer.

Typisch zijn de massief houten badkamermeubels in landelijke stijl. F&F weet een klassieke look te combineren met hedendaagse techniek. Zo hebben alle deuren en lades steeds een soft-close systeem. En wordt er heel vaak gewerkt met LED verlichting aan de spiegels.

F&F edison

 

F&F aither

 

Een massief houten badkamermeubel hoort niet per se thuis in een klassieke badkamer. De massieve Franse eik kan juist dat streepje warmte geven wat soms nodig is in een moderne strakke badkamer. Onze badkamer consultants gaan hier graag mee aan de slag. Zij bekijken samen met de klant wat de beste combinaties zijn.

In onze toonzalen in Gent en Brussel vertellen onze specialisten je er graag alles over hoe we uw badkamer eventueel kunnen bekleden met massief houten badkamermeubels. Kom zeker langs!

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Bekijk onze realisaties

Heb je een project in gedachten? Bekijk onze realisaties en wie weet vind je een realisatie terug dat jij ook wilt. Gaande van badkamers met schuin dak tot het ombouwen van een garage tot badkamer.

Ontdek ook ons gratis E-book over badkamerrenovatie
Meer informatie? Download ons eigen e-book over badkamerrenovatie. 
Samengesteld door onze jarenlange ervaring, boordevol tips en tricks voor je eigen projecten. 

Download onze gids

Dagmar Buysse - E-book - badkamerrenovatie