dagmarbuysse_logo

NL | FR 

Droom alvast in 3D
3D tekening voor je badkamer

Een badkamerplan uittekenen: hoe begin je eraan?

23 september 2016
2 min leestijd

Dromen van een nieuwe badkamer is heel leuk, al is het soms moeilijk te weten waar te beginnen. Dan is het nuttig om er pen en papier bij te nemen. Probeer je ideeën of dromen te visualiseren. Hoe je dat doet? Wij geven je alvast enkele tips.

Doe inspiratie op, steel ideeën met je ogen

Om ideeën te hebben, moet je eerst inspiratie opdoen. Dat doe je door te stelen met je ogen. Zoek via Google naar ontelbare foto's van badkamers. Bepaal zo voor jezelf wat je leuk vindt, en wat helemaal niet. Wat je op een gelijkaardig idee brengt. Wat je praktisch vindt. Op basis van deze ideeën en notities ga je zelf aan de slag. Je kiest eruit wat bij jou heel erg in de smaak valt.

Meerdere terreinen tegelijk

De gedroomde badkamer is niet uitsluitend functioneel. Evenmin is het een ontwerp dat louter knap oogt of de grenzen van de verbeelding tart. Jouw ideale badkamer is dat allemaal, en net daarom is het zo belangrijk op vele terreinen tegelijk te denken. Denk daarbij ook aan wat realiseerbaar is binnen jouw vooropgestelde budget.

badkamerplan tekenen badkamerrenovatie Dagmar Buysse

badkamerplan tekenen badkamerrenovatie Dagmar Buysse

Blijf realistisch, zonder je dromen op te geven

Dromen is een ding, die droom omzetten in de realiteit iets helemaal anders. Het is belangrijk dat je ontwerp realiseerbaar is. Anders kon je het net zo goed niet ontworpen hebben. Uiteraard is er soms – dankzij de vele toepassingsmogelijkheid van bepaalde materialen – de mogelijkheid om het schijnbaar onmogelijke in realiteit om te zetten. Kortom, soms kan er meer dan je zou denken.

Visualiseer jouw toekomstige badkamer met
een 3D-ontwerp 

Wat helpt om jouw badkamer van morgen te visualiseren, is een 3D-ontwerp. Op onze website  kan je dat helemaal gratis doen. Je hoeft geen computerspecialist te zijn om zo’n ontwerp te maken. Evenmin heb je dure software of de laatste nieuwe computer nodig. De 3D-module is heel gebruiksvriendelijk en slaagt erin een vrij realistische weergave te creëren van jouw toekomstige badkamer.

Vraag advies van vakspecialisten

Geraak je niet helemaal wegwijs uit de 3D-applicatie op onze website? Onze consultants helpen je graag verder. Neem contact met hen op en maak een afspraak voor het opmeten van jouw badkamer. Vervolgens gaan zij samen met jou aan de slag om een 3D-ontwerp te maken. Zij staan jou bij met advies en expertise bij het onderzoeken van de verschillende mogelijkheden voor je nieuwe badkamer.

Bekijk onze realisaties

Ontdek ook ons gratis E-book over badkamerrenovatie
Meer informatie? Download ons eigen e-book over badkamerrenovatie. 
Samengesteld door onze jarenlange ervaring, boordevol tips en tricks voor je eigen projecten. 

Download onze gids

Dagmar Buysse - E-book - badkamerrenovatie

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Nog geen reacties

Laat ons weten wat je denkt.