dagmarbuysse_logo
Maak een afspraak
badkamer in 3D

Badkamer ontwerpen in 3D: handig en gebruiksvriendelijk

8 juni 2017
2 min leestijd

 

Natuurlijk kan je de indeling van je nieuwe badkamer ook in je hoofd maken. Maar of je de verhoudingen dan juist hebt, is twijfelachtig. Met een 3D-planner gaat dat veel makkelijker. Eenvoudig en gebruiksvriendelijk!

Hoe we vroeger knutselden met papier en karton

Toen we nog geen computertoepassingen hadden om een ruimte in te delen, moesten we ons behelpen met primitievere hulpmiddelen: potlood, papier en/of karton. We tekenden een bad, een douche, een toilet en nog andere meubelstukken in bovenaanzicht op een stuk karton en knipten ze vervolgens uit. Op een andere stuk tekenden we op dezelfde schaal (of dat probeerden we toch) de in te richten ruimte. Vervolgens gingen we aan het puzzelen. Leuk? Misschien. Maar o zo tijdrovend!

3D badkamer

3D-ontwerp badkamer renovatie

Met deze eenvoudige 3D-tool gaat het veel makkelijker

Dankzij deze 3D-tool op de website van Dagmar Buysse kan je op de computer je toekomstige badkamer inrichten. Je selecteert de vorm van de ruimte en geeft de precieze afmetingen op. Vervolgens kan je meteen aan de slag. Je moet geen software op je computer of tablet installeren. Evenmin heb je een geavanceerde pc nodig. Deze eenvoudige toepassing kan je gratis en vrijblijvend gebruiken.

Wil je weten hoeveel ruimte aan de ene kant van de badkamer overblijft wanneer je een ligbad en douche naast elkaar plaatst? Vraag je je af of een specifiek type badkamermeubel wel te verzoenen valt met de grootte van je badkamer? Je komt het in enkele klikken te weten.

Advies nodig bij de inrichting? Onze consultants komen graag ter plaatse

Heb je al even met de 3D-tool geëxperimenteerd maar wil je toch graag het advies van een ervaren consultant? Onze medewerkers helpen je graag verder. Bovendien beschikken zij over computertoepassingen die nog een tikkeltje geavanceerder zijn. Met deze programma’s kunnen zij je badkamer in detail uittekenen. Graag komen zij kosteloos ter plaatse om de nodige opmetingen te doen. Vervolgens bekijken zij samen met jou de mogelijkheden.

Wil je graag meer weten? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Vraag een gratis adviesgesprek aan  

adviesgesprek aanvragen

Bekijk onze realisaties

Ontdek ook ons gratis E-book over badkamerrenovatie
Meer informatie? Download ons eigen e-book over badkamerrenovatie. 
Samengesteld door onze jarenlange ervaring, boordevol tips en tricks voor je eigen projecten. 

Download onze gids

Dagmar Buysse - E-book - badkamerrenovatie